Holten wint verdiend van Wissel

Holten - Het eerste elftal van VV Holten heeft afgelopen zondag een prima overwinning geboekt op hekkensluiter Wissel. Op Sportpark Meermanskamp werd het 3-0.

De openingsfase was echter zwak, en de mogelijkheden waren waren voor de gasten. Het was keeper Bekkernens die na een half uur reddend op moest treden, waardoor de brilstand op het scorebord bleef staan. Uiteindelijk was het Holten dat op voorsprong kwam, spits Huisman werd onderuit geschoffeld in de zestien en kreeg de terechte penalty. Huisman nam zelf plaats achter de bal en schoot deze onberispelijk in de kruising. Vlak voor rust verdubbelde de thuisploeg deze voorsprong, een voorzet werd gemist door Huisman maar bij de tweede paal door Jansen binnen getikt.

In de tweede helft was duidelijk dat het verzet van de bezoekers gebroken was, en Holten speelde de wedstrijd rustig uit onder de fel schijnende lentezon. Middenvelder Wissink zorgde uiteindelijk voor de beslissing, na een assist op zichzelf via de paal tikte hij alsnog binnen. Hiermee blijft Holten op koers in de periode.