Holten 1 bedankt supporters en bezoekt geblesseerden

De afgelopen tijd zijn er helaas weer enkele mensen in de zogeheten lappenmand terecht gekomen. De ene blessure of kwetsuur ernstiger dan de andere. Desondanks verdienen zij ook de waardering en zodoende zijn er de afgelopen weken weer wat fruitmanden of andere opkikkers rondgebracht naar de Holten leden. 

Voor alle leden zijn er onlangs ook fitness matjes aangeschaft namens de fans van Holten 1, hierdoor kan er bijvoorbeeld in winterse omstandigheden getraind worden (denk hierbij aan kracht/core oefeningen). 
Ook zijn er dekens aangeschaft die teams eventueel kunnen lenen bij het gebruik in de dug-out of op 'de bank' (bijvoorbeeld bij koude omstandigheden rondom het veld). 

Daarnaast wil Holten 1 graag alle fans en supporters bedanken voor de steun in o.a. Lettele afgelopen zondag. Samen kwamen we zo tot een 3-1 overwinning. 
Na de carnaval pakken we de draad weer op met het vervolg van de competitie waar dan de prijzen verdeeld zullen worden. Wij hopen u allen te verwelkomen bij de thuis wedstrijden en eventuele uit wedstrijden. 

Belangrijk: 12 maart a.s. is er na de wedstrijd thuis tegen Wissel weer een leuke activiteit. Wij hopen dat we eerst de 3 punten behalen en heten jullie vervolgens graag welkom in de kantine om er samen een leuk feestje van te maken. 

In ieder geval tot 12 maart

Bedankt.

Namens Holten 1 en haar fans