Pupil van de week terug van weggeweest !

Vanaf zondag 22 oktober zullen er bij de thuiswedstrijden van Holten 1 weer 2 pupillen van de week aanwezig zijn. Het gaat hier om 2 spelers uit de JO8, JO9 en JO11, zij zullen deze middag meedraaien in de wedstrijdvoorbereiding van Holten 1, a.s. zondag is dat Diepenveen. Tevens zullen zij samen de aftrap verrichten van de wedstrijd.

De jeugdcommissie en Holten 1 zijn verheugd dat we dit mooie initiatief weer nieuw leven in hebben kunnen blazen en we willen hiermee de betrokkenheid van de jeugd bij Holten 1 ( en dit geld natuurlijk ook andersom) vergroten. We hopen dat de 2 pupillen een overgetelijke middag hebben en dat hun aanwezigheid Holten 1 een extra stimulans geeft in hun jacht naar de overwinning.