VV Holten: zes punten in twee dagen

Holten - Het eerste elftal van VV Holten heeft afgelopen weekend uitstekende zaken gedaan in de competitie. Op zaterdag en maandag werden ABS en DAVO met respectievelijk 6-0 en 2-1 weer naar huis gestuurd.

Tegen ABS kwam de thuisploeg stroef op gang, veel balverlies en slordig spel voerde de boventoon. Totdat Van Gerresheim na een 25-tal minuten een rebound kon binnen tikken waardoor de rood-zwarten het schroom van zich af schudden. Nadat Huisman vijf minuten later geheeld vrijstaand de 2-0 binnen schoof werd er gerust. Na de thee was het direct weer raak, Van Gerresheim schoot een vrije trap laag langs de muur in de verre hoek. Enkele minuten later had diezelfde Van Gerresheim zijn hattrick te pakken, met wat geluk caramboleerde de bal via de keeper in de goal. De honger naar de goal bleek vervolgens nog steeds niet gestild voor Van Gerresheim, na 70 minuten tekende hij voor zijn vierde (!) doelpunt van de middag aan. Het slotakkoord was voor invaller Jansen die de wedstrijd besliste op 6-0.

Op maandag was Holten tegen DAVO ook de bovenliggende partij. Deze keer was spits Huisman de gevierde man, met twee doelpunten zorgde hij persoonlijk voor een 2-1 overwinning. Na de winstpartij tegen Broekland van de zondag ervoor (1-0) heeft het vlaggenschip van de VV inmiddels de tweede plek op de ranglijst ingenomen en lijkt de nacompetitie de Holtenaren bijna niet meer te kunnen ontgaan.