In memoriam: Bram Kemper

Afgelopen zaterdag 18 november bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van ons lid Bram Kemper. Samen met zijn vriend Tim ten Have kwam hij om het leven bij een fataal auto-ongeluk.

Bram was een zeer gewaardeerd lid van VV Holten. Hij begon in de F jeugd en speelde tot die afschuwelijke zaterdag in het tweede elftal van Holten. Bram kwam vanuit de A1, waar hij aanvoerder was, naar de senioren. Zijn rol in het veld en zijn persoonlijkheid kwamen overeen. Een controlerende voetballer, voor een trainer een hele fijne speler om erbij te hebben. En in het dagelijks leven een aimabele jongen. Hij werd tijdens zijn laatste A1-jaar al veel op de zondagmiddag bij het eerste gehaald. De definitieve stap naar het eerste had hij, na nog wat meer ervaring in het tweede, zeker gemaakt.

Als speler op het middenveld of als back. We zullen het helaas nooit meemaken. Bram verzaakte nooit in het veld, gaf altijd alles en deed weinig gekke dingen. Een voorbeeld van een speler die je pas mist, als hij er niet is… en wat zal hij gemist worden.

Bram was een meer dan verdienstelijk voetballer en daarnaast vooral een heel fijn mens. Een rustige en bescheiden jongen. Met verstand en volwassenheid. Sociaal en loyaal, dat was Bram.

De voetballer Bram, maar nog meer de mens, kunnen en zullen we nooit vergeten.

Nooit meer Meermanskamp,

Nooit meer jouw stem in de kleedkamer,
Jouw persoonlijkheid op het veld.

Bram ‘Captain’ Kemper
Voor altijd in ons hart.