Vacatures Jeugdcommissie

Wij zijn naarstig op zoek naar uitbreiding van de Jeugdcommissie. De afgelopen jaren is er veel gebeurd. We hebben op alle fronten met VV Holten forse stappen gemaakt en het is tijd om dit te waarborgen en waarnodig te verbeteren. De takenpakketten van een aantal JC leden is uitgebreid doordat onze jeugdafdeling gegroeid is. We merken nu dat het soms lastig is om bepaalde leeftijdsgroepen of vrijwilligers de aandacht te geven die zij nodig hebben. Daarom willen we als jeugdcommissie de taken breder gaan uitzetten. Door deze verbreding worden taken beter behapbaar voor de JC leden, krijgt iedereen de aandacht die hij of zij nodig is en worden eventuele besluiten genomen door een nog bredere jeugdcommissie.

Wij doen dan ook een dringend beroep aan alle ouders en/of leden om te kijken waar hij of zij een steentje zouden kunnen bijdragen. De meeste functies vragen niet meer dan 1 a 2 uurtjes in de week, dus dat moet voor veel ouders en of leden goed te doen zijn. Binnen de Jeugdcommissie wordt er veel samengewerkt en wordt er veel samen opgetrokken. Besluiten worden altijd breed genomen, Dus wie oh wie komt onze gelederen versterken? Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

Binnen de Jeugdcommissie (JC) hebben wij de volgende vacatures:

• Jeugdsecretaris. We zijn op zoek naar een man of vrouw die de taak van jeugdsecretaris op zich wil nemen. Het is een functie die gemiddeld 1 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. De taak van de jeugdsecretaris is dat hij of zij de communicatie verzorgt vanuit de JC en ook volwaardig meepraat bij de besluitvorming. Een voetbalachtergrond is zeker geen pre aangezien een frisse blik van iemand zonder voetbalachtergrond verfrissend kan werken in de JC. Dus ben jij die ouder of verzorger die graag een belangrijke bijdrage wil geven bij de verbetering van het jeugdvoetbal van VV Holten, neem dan contact op met jeugdvoorzitter Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of stuur een mail naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

• Jeugcoordinator JO7 en inloopgroep, binnen de Jeugdcommissie en Technische Commissie zijn we per direct op zoek naar een coördinator JO7en inloopgroep. Hij of zij is het aanspreekpunt voor leiders en trainers binnen deze leeftijdscategorie. Verder ben je betrokken bij de besluitvorming en ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij V.V.Holten en maak je deel uit van de jeugd en technische commissie. Het is een functie die gemiddeld 1 a 2 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

• Jeugcoordinator, op dit moment is Dennis van Wieringen de coördinator van de JO8 t/m de JO13 en deze groep is te groot geworden voor 1 coördinator. Daarom zijn wij binnen de Jeugdcommissie en Technische Commissie per direct op zoek naar een coördinator die een deel van Dennis zijn taken gaat overnemen. Welke leeftijdsgroep dit gaat worden wordt in overleg bepaald. Hij of zij is het aanspreekpunt voor leiders en trainers binnen deze leeftijdscategorie. Verder ben je betrokken bij de besluitvorming en ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij V.V.Holten en maak je deel uit van de jeugd en technische commissie. Het is een functie die gemiddeld 1 a 2 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

• Scheidsrechterscoordinator Junioren, wij zijn per direct op zoek naar een scheidsrechterscoördinator voor de junioren. Hij of zij is het verantwoordelijk voor het plannen van scheidsrechters voor de wedstrijden van alle juniorenteams ( JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden. Dit alles gebeurt in nauw overleg met onze wedstrijdcoördinator Rene van der Meer. Verder is de coördinator aanspreekpunt voor scheidsrechter en voorziet hij of zij de scheidsrechters van informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

• Scheidsrechterscoordinator Pupillen, wij zijn per direct op zoek naar scheidsrechters en spelbegeleiderscoordinator voor de pupillen. Hij of zij is het verantwoordelijk voor het plannen van scheidsrechters en/of spelbegeleiders voor de wedstrijden van alle pupillen teams ( JO8 t/m JO12) juniorenteams ( JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden. Dit alles gebeurt in nauw overleg met onze wedstrijdcoördinator Rene van der Meer. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat de beginnende scheidsrechters en/of spelbegeleiders een stukje begeleiding krijgen rondom hun wedstrijden en geeft hij of zij informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

Wij zijn voortdurend opzoek naar vrijwilligers. Dus wil je iets doen binnen onze prachtige vereniging als bijvoorbeeld trainer/leider, scheidsrechters of misschien heb je wel andere ambities of kwaliteiten, meld je dan nu aan! Aanmelden kan bij jeugdvoorzitter Arno Reusink, dit kan via de mail voorzitter-jeugd@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-43555003 of je kunt je melden bij algemeen voorzitter Robert Oolbekkink, dit kan via de mail voorzitter@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-51105655.