Welkom bij V.V. Holten.

Op 8 februari 1921 werd in de bakkerij van de gebroeders Wansink de eerste Holtense voebalvereniging HVC (Holtense Voetbal Club) opgericht. Meer dan 95 jaar later is de inmiddels tot VV Holten omgedoopte vereniging met bijna 750 leden een begrip in de Holtense samenleving.

Vind ons leuk!

Fanclub Holten 1 zet geblesseerde spelers in het zonnetje

Onlangs heeft Holten 1 twee VV Holten leden een presentje aangeboden omdat zij langdurig geblesseerd  zijn. Jeugdspeler Chris Rechterschot, speler van de JO9-2,  heeft een gebroken arm opgelopen tijdens een wedstrijd en Gerard Heck, bestuurslid, lid van de 65+ klusploeg en voorzitter van de sponsorcommissie, heeft een nieuwe knie gekregen. Chris en Gerard mochten afgelopen week beide een gezond/snoep pakket ontvangen. Holten 1 en haar fans wensen bij deze Chris en Gerard veel beterschap toe en hopen op een spoedig herstel.

Pupil van de week, wedstrijd Holten - Enter, zaterdag 9 november 2019

Komende zaterdag, 9 november, speelt Holten de thuiswedstrijd tegen Enter. Bij deze wedstrijd zullen Niels Koenjer en Binck Farwick, beide speler van Holten JO10-1, de pupillen van de week zijn.

Door te klikken op de  foto van beide heren komt de vragenlijst te voorschijn die beide heren ingevuld hebben. Wij mensen beiden veel plezier zaterdagmiddag en we hopen dat hun aanwezigheid en support erbij toedraagt dat Holten haar ongeslagen status behoud.

Jeugdbestuur VV Holten

Sintersklaasactie webshop VV Holten

Beste V.V. Holten leden,

de pepernoten liggen al maanden in de winkel maar nu komt pakjesavond steeds dichterbij. Daarom lijkt het ons een ideaal moment voor een "Sinterklaasactie" in onze VV Holten-webshop. In de periode van 15 t/m 28 november verhogen wij de korting naar 20%. Zo kunnen alle leden gebruik maken van deze aanbieding in de dure maanden aan het eind van het jaar. Wij stellen bewust de einddatum op 28 november zodat Intersport Bols en haar leveranciers in staat zijn de bestelling voor 5 december te leveren.

Met de aankopen die je in de VV Holten-webshop doet, steun je tevens onze club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de VV Holten-webshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u dubbelklikken op de afbeelding in dit artikel en u komt dan direct in de VV Holten-webshop terrecht.

IN DE SPOTLIGHT: jeugdscheidsrechter Niek Ensink

In deze nieuwe rubriek zetten we onze jonge vrijwilligers in het zonnetje. Vandaag is dat de 13-jarige jeugdscheidsrechter Niek Ensink

* Speel je zelf bij VV Holten en in welk team? Wat is je positie?
Ja ik speel bij Holten 15-2 middenveld en centraal achterin.

* Waarom fluit jij jeugdwedstrijden (wat is er leuk aan)?
Omdat ik meestal vroeg wakker ben en omdat ik het leuk vind om te fluiten.

* Raad je het anderen aan?
Ja ik raad mensen, het is heel leuk.

* Heb je nog tips voor VV Holten?
Nee, ik heb geen tips.

Zeer geslaagde fietsverlichtingsactie Biketotaal Bloemendal en V.V.Holten

Dinsdag 29 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse  fietsverlichtingsactie. Sinds 4 jaar organiseert Biketotaal Bloemendal samen met VV Holten een fietsverlichtingsavond  op sportpark Meermanskamp voor alle  V.V. Holten-jeugd.  Het initiatief voor deze actie komt van Peter Bloemendal,  Peter is zelf al jaren actief als sponsor en als speler van VV Holten en hij wilde ook dit jaar weer wat terug doen voor zijn vereniging.

Tijdens deze avond werd van alle aanwezige fietsen de verlichting gecontroleerd en waarnodig werd deze kosteloos gerepareerd. De fietsen die geen verlichting hadden werden voorzien van een draagbare fietsverlichtingen.

Fanclub Holten 1 verrast geblesseerde speler en verzorger.

Onlangs heeft Holten 1 twee VV Holten leden een presentje aangeboden omdat zij langdurig geblesseerd zijn: jeugdspeler Pim Knapen van de JO11-2, en Ronald van Doorn, hij doet de verzorging van spelers op de dinsdagavond , mochten afgelopen week beide een gezond/snoep pakket ontvangen. Holten 1 en haar fans wensen bij deze Pim en Ronald veel beterschap toe en hopen op een spoedig herstel.

Abonneren op V.V. Holten - Op naar 100 jaar voetbal in Holten. RSS