Holten 2 pakt 3 zeer belangrijke punten tegen de nummer 2 !

Afgelopen zondag mochten de mannen van Holten 2 op bezoek bij Lemerleveld de dan nog nummer 2 van de competitie. 
 
Na een slechte reeks was het doel van de wedstrijd duidelijk: WINNEN !
En gewonnen werd er !!!
 
Holten begon goed aan de wedstrijd door goed druk te zetten waardoor Lemerleveld het kwijt was. Dit resulteerde in een verdiende corner, de bal werd eerst weggekopt uit de 16 meter maar daar stond Koen Volkerink en besloot om met zijn gouden linker aan te halen en dit resulteerde in een prachtige streep  in de kruising. Wat heb je aan een Cristiano Ronaldo als je een soepie in je team hebt. 0-1.
 
Holten werd sterker en sterker en dit werd beloond door een 0-2 voorsprong met als doelpuntenmaker alweer onze Koen Volkerink. Een betere nummer 10 kun je op dat moment niet wensen. #GroteSpeler 
 
Helaas werd voor de rust nog 1-2 gemaakt door de thuisclub maar holten raakte hiervan niet van der leg en ging gewoon door met het leiden van de wedstrijd in de 2e helft. Na een publiekswissel van onze, en ja daar is hij weer nummer 10 kwam Thom Hulsman in het veld en die besloot er 1-3 van te maken. En hiermee besliste Holten de wedstrijd al slaagde Lemerleveld er in om nog 1 maal te scoren. Eindstand 2-3. 2-3 komen. 
Na het fluitsignaal werd de overwinning uitbundig gevierd en kon trainer Tom Hofman met blijdschap zien dat Holten met 2 plaatsen gestegen is op de ranglijst en dat de negatieve reeks ten einde is. 
 
Volgende week speelt Holten 2 in en tegen laagvlieger Markelo 2 om 11 uur dus kom tot zien want spektakel gegarandeerd! 
 
Man of the match: Koen Volkerink! 
 
Cristiano Ronaldo maak je borst maar nat!