Holten JO11-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag is Holten JO11-1 ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse!

De mannen van trainers Wilco en Joep traden afgelopen zaterdag om 9.00 uur, op een koud Meermanskamp, aan tegen de nummer laatst Sportclub Lochem JO11-3. Van spanning was bij het begin van de wedstrijd niet veel te merken want de jongens ging voortvarend van start, binnen 15 minuten stonden de mannen met 5-0 voor, maar na de 1e time out leek de spanning toe te slaan, Holten kreeg nog wel wat kansjes maar de keeper van Lochem groeide in de wedstrijd met een aantal goede reddingen. Het was echter Lochem dat wist te scoren. Zo was de ruststand 5-1.

Na de rust leek het erop dat de kampioensspanning alleen maar groter werd, Lochem deed er een schepje bij maar creëerde niet veel kansen en Holten kreeg in de 2e helft zeker 10 goede kansen maar vond steeds de keeper of het aluminium op zijn weg. Lochem wist via de kluts nog een keer de 5-2 te scoren, maar de overwinning van de roodzwarten kwam niet meer in gevaar.

Na het eindsignaal barste het feest los, Joep en Wilco kregen een (kinder)champagnedouche en de jongens gingen getooid met kampioensvesten en mutsen de plattewagen op voor een ereronde door Holten. Na de ereronde was het tijd voor patat en een frikadel op Meermanskamp en zo bleef het nog lang onrustig.