Woensdag 12 december, aanvang 20.00 uur Holten O21-Witkampers O21

Komende woensdagavond, 12 december aanvang 20.00 uur op sportpark Meermanskamp, speelt Holten O21 ( spelers onder 21 jaar) zijn 2e wedstrijd van dit seizoen. Tegenstanders zijn onze buren uit Laren, Witkampers O21. Het belooft een mooie wedstrijd te worden en we hopen dat de talentvolle roodzwarten hetzelfde spel op de mat kunnen leggen als de laatste wedstrijd tegen ABS 021, dit leverde een klinkende 4-1 overwinning op, waarbij de formatie uit Bathmen volledig overklast werd.

De wedstrijden tegen Witkampers staan altijd garant voor spektakel en we hopen dat de roodwarten wederom kunnen laten zien dat het met de toekomst van VV Holten wel goed zit. Het zou daarom mooi zijn als er veel roodzwarters aanwezig zijn om onze jongens te steunen.