Dringende oproep: houd je aan de richtlijnen van het RIVM en maak geen gebruik van sportpark Meermanskamp!

Beste leden en ouders en/of verzorgers,

Vanwege het Corona-virus heeft de overheid verregaande maatregelen genomen. Dat beseffen wij ons als VV Holten absoluut. Helaas kan voetballen even niet, niet op trapveldjes en ook niet op het de sportparken in Holten . Het is juist nu belangrijk om de aanwijzingen van onze overheid op te volgen. Voor de gezondheid van onszelf, maar ook zeker van de kwetsbare mensen om ons heen. Dat is de verantwoordelijkheid van al onze leden en eventueel hun ouders/verzorgers.

VV Holten en de gemeente Rijssen-Holten vraagt ouders om hun kinderen hierop aan te spreken. “Houd je aan de richtlijnen van het RIVM.” Dat het probleem zich niet alleen in Holten  voordoet, blijkt uit berichten uit verschillende gemeentes. “We zien dat jongeren buiten in grote groepen bij elkaar komen. Op die manier loop je net zoveel risico op het coronavirus als in een klaslokaal. Ga gerust naar buiten, maar kom niet in te grote groepen bij elkaar en houd voldoende afstand.”

Dus gebruik je verstand en houd je aan de regels van het RIVM. Hopelijk is deze crisis dan zo snel mogelijk voorbij en kunnen we binnen afzienbare tijd weer lekker voetballen op onze fraaie sportpark.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Holten