Jeugdtrainingen VV Holten vanaf woensdag 29 april weer hervat

Vandaag is bekend geworden dat we vanaf woensdag 29 april weer starten met het verzorgen van trainingen voor kinderen t/m 12 jaar en jeugd van 13 t/m 18 jaar.

De door KNVB in samenwerking met NOCNSF en gemeenten opgestelde protocollen zijn voor VV Holten leidend. Op basis van dit protocol heeft VV Holten een stappenplan gemaakt voor het opstarten van de trainingen. Houd de adviezen die hierin staan altijd in acht en gebruik het gezonde verstand.

De komende 2 weken gaan we kijken hoe de organisatie staat en hoe we ervaringen kunnen inpassen in de protocollen. Na 15 mei gaan we ook bepalen of niet-leden kunnen instromen in een trainingsgroep. Tevens wordt er dan gekeken of de trainingen voor de allerkleinsten (inloopgroep en de JO7 ( jeugd onder 7)) weer opgepakt kunnen worden, deze groep heeft namelijk extra aandacht nodig van trainers en de huidige situatie laat dit op dit moment niet toe.

De trainingen vinden op geheel vrijwillige basis plaats, er is dus geen enkele verplichting om deel te nemen. Dit geld voor zowel trainers als spelers.

Ouders en spelers zullen wat de trainingsdagen en tijden betreft geïnformeerd worden door de trainers en of leiders van hun teams.

We hebben op basis van aanmeldingen een nieuw trainingsschema opgesteld, zodat ieder team minimaal 1x per week kan trainen. Omdat alleen het kunstgrasveld beschikbaar is moet er geschoven worden in de trainingstijden.

Basis uitgangspunten:

• Trainen per team. Dus geen vrienden of broertjes/zusjes meenemen naar de training.
  • Aan en afmelden via je eigen leider/trainer
  • Kom maximaal 10 minuten voor de training op het sportcomplex
  • Alleen op kunstgrasveld trainen.
  • Bij iedere training is een begeleider aanwezig die erop toeziet dat de traininer en spelers de trainingsvoorwaarden naleven.
  • Kleedkamers blijven dicht, dus thuis omkleden en douchen.
  • Maximaal 2 pupillen teams (JO9 t/m JO12) op kunstgrasveld, voor junioren teams (JO13 t/m/JO19) geld maximaal 1 team op het kunstgrasveld.
  • Geen ouders langs de lijn.
  • Allen bij hoge nood kan er gebruikt gemaakt worden van het toilet in de kantine, er wordt gezorgd voor papierhanddoekjes en handlotion.
  • Neem zelf bidon met drinken mee.
  • Ouders, als u uw kind brengt of haalt, spreek af op de parkeerplaats bij Meermanskamp.
  • Ben je zelf of een van je huisgenoten ziek, meldt dit aan de trainer/leider en hanteer de geldende regel van 14 dagen afzondering (zoals nu ook altijd geldt)

Voor vragen of opmerkingen zijn binnen VV Holten twee (corona)aanspreekpunten aangesteld:

Arno Reusink, via 06-43 55 50 03 of mailadres voorzitter-jeugd@vvholten.nl

Robert Oolbekkink, via 06-51 10 56 55 of mailadres voorzitter@vvholten.nl