Maand September, Webshop-actiemaand!

Beste v.v.Holten leden,

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en net als afgelopen seizoen hebben we ook dit jaar weer de Webshop-Actiemaand, ook dit jaar is de maand September uitgeroepen tot de Webshop-Actiemaand. Ontvang nu bij bestelling van je v.v.Holten kleding of accessoires, op de v.v.Holten-webshop, maar liefst 10% extra korting op je bestelling. Waar je normaal gesproken 10% korting krijgt , krijg je dus de hele maand september in totaal 20 % korting op je bestelling. Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u  gebruik maken van onderstaande link   (https://clubs.deventrade.com/nl/vv-holten ).

Met de aankopen die je in de Ledenshop doet, steun je tevens je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

De bestelde kledingstukken of accessoires kunnen worden afgehaald bij Intersport Bols in Raalte of bij Egberts Sport in Holten. Er is ook een mogelijkheid om de kleding rechtstreeks thuisbezorgd te krijgen echter hier zijn kosten aan verbonden. Betaling gaat via Ideal bij uw bestelling. Voor bestellingen tot € 25,00 exclusief bedrukking, worden er € 3,50 servicekosten in rekening gebracht. Bij bestellingen vanaf € 25,00 exclusief bedrukking, betaalt u geen servicekosten meer ! Verder is er de mogelijkheid om op bovenstukken en tassen uw naam, nummer of initialen te laten bedrukken. De kosten van het bedrukken van initialen is €4,95, een rugnummer kost € 4,95 en een naam kost €10,95.

Wij hopen dan ook dat vele roodzwarters gebruik gaan maken van deze actie, want met je aankoop maak je niet alleen jezelf blij maar steun je ook onze  club !

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur V.V.Holten