Meisjesvoetbal VV Holten weer in de lift

Het jeugdbestuur van VV Holten is er supertrots op dat we weer de beschikking hebben over een meisjesjeugdteam.

De afgelopen seizoenen  had het meisjes en damesvoetbal bij  VV Holten het zwaar. Het afgelopen seizoen was er een kentering, het aantal aanmelding bij de meisjes nam toe en hierdoor is het jeugdbestuur erin geslaagd om dit seizoen een volledig meisjesteam te formeren, de JO9-3M (meisjes onder 9 jaar ). Ook bij de dames is er dit seizoen een lichte groei te zien  in het aantal aanmeldingen.  

Om het dames en meiden voetbal verder te laten groeien heeft Holten de samenwerking gezocht met andere verenigingen in de regio, vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport in Nederland en omdat het aantal meisjes en vrouwen in de minderheid is bij de meeste verenigingen is het lastig om hier beleid op te maken en daarom is het belangrijk om de krachten te bundelen zodat je samen met andere clubs uit de regio en de KNVB kijkt naar de ontwikkeling en verbetering van het vrouwenvoetbal.

Het team van de dametjes van de JO9-3M is geadopteerd door Dames 1 en zijn gaan samen met trainer Miguel de training oppakken. De afgelopen week werd gestart met de eerste trainingen en er werd enthousiast getraind en er was een hoop lol, want dat is natuurlijk het allerbelangrijkst van het voetbal, “Plezier maken!” Afgelopen zaterdag was er de eerste wedstrijd en ook hier spatte het enthousiasme vanaf.  

Mocht je na het lezen van nou ook een keer mee willen trainen dan kan dit natuurlijk, de dames trainen op maandag en donderdag van 18.45-19.45 uur. Mocht er behoefte zijn aan meer informatie stuur dan een mail naar: ledenadministratie@vvholten.nl