Sintersklaasactie webshop VV Holten

Beste V.V. Holten leden,

de pepernoten liggen al maanden in de winkel maar nu komt pakjesavond steeds dichterbij. Daarom lijkt het ons een ideaal moment voor een "Sinterklaasactie" in onze VV Holten-webshop. In de periode van 15 t/m 28 november verhogen wij de korting naar 20%. Zo kunnen alle leden gebruik maken van deze aanbieding in de dure maanden aan het eind van het jaar. Wij stellen bewust de einddatum op 28 november zodat Intersport Bols en haar leveranciers in staat zijn de bestelling voor 5 december te leveren.

Met de aankopen die je in de VV Holten-webshop doet, steun je tevens onze club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de VV Holten-webshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u dubbelklikken op de afbeelding in dit artikel en u komt dan direct in de VV Holten-webshop terrecht.

De bestelde kledingstukken of accessoires( de ledenshop zal worden uitgebreid met diverse winter artikelen zoals handschoenen, thermokleding en een cuff ) kunnen worden afgehaald bij Intersport Bols in Raalte of bij Egberts Sport in Holten. Er is ook een mogelijkheid om de kleding rechtstreeks thuisbezorgd te krijgen echter hier zijn kosten aan verbonden. Betaling gaat via Ideal bij uw bestelling. Voor bestellingen tot €25,00 exclusief bedrukking, worden er €3,50 servicekosten in rekening gebracht. Bij bestellingen vanaf €25,00 exclusief bedrukking, betaalt u geen servicekosten meer! Verder is er de mogelijkheid om op bovenstukken en tassen uw naam, nummer of initialen te laten bedrukken. De kosten van het bedrukken van initialen is €4,95 een rugnummer kost €4,95 en een naam kost €10,95.

Wij hopen dan ook dat vele roodzwarters gebruik gaan maken van deze actie, want met je aankoop maak je niet alleen jezelf blij maar steun je ook onze club!

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur V.V.Holten