Update nieuwe tenues!

Beste Roodzwarters,

Zoals jullie weten zijn er nieuwe tenues besteld voor al onze veld- en zaalteams. De verwachting was dat deze voor aanvang van de bekerwedstrijden uitgegeven zouden worden, echter door productieproblemen heeft de levering van de nieuwe tenues enige vertraging opgelopen waardoor het ons niet gaat lukken om bij de start van de bekerwedstrijden al onze teams in het nieuw te steken.

De verwachting is nu dat de kleding eind september bij ons binnen gaat komen en aangezien de uitgifte ook nog wel een hele operatie is verwachten wij dat alle teams begin oktober voorzien zullen zijn van hun nieuwe tenue.

Dus nog even geduld en binnenkort zijn alle onze teams te bewonderen in het prachtige nieuwe thuistenue.

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur VV Holten