Verslag pupil van de week wedstrijd Holten- Hector

Verslag Toby Drent:

Wij mochten bij het tactisch overleg zijn voor de start van de wedstrijd. Dat vond ik heel interessant. Leuk was dat wij de eindstand mochten voorspellen.
Helaas voor VVHolten kwam mijn voorspelling niet uit (ik voorspelde 4 – 0).

Tijdens het tactisch overleg zeiden ze dat de tegenstander niet heel aanvallend is en ook niet heel verdedigend, maar vooral counteren. Dit betekent dat VVHolten moest zorgen dat de tegenstander weinig op onze helft kwam te voetballen. De tegenstander schakelde dus, tenminste dat dachten ze van tevoren, snel weer over naar een aanval als Holten de bal zou verliezen.

De warming-up vond ik leuk om te zien. Twan en ik mochten ballen pakken.
Wij mochten het veld oplopen. Twan had een bal vast en ik twee vlaggen (van de grensrechters).
Omdat ik keeper ben, schoot Twan op mijn doel. Maar ik had ‘m, dus toen wist Davy meteen hoe het moest ;-)

Holten was aanvallend. De scheidsrechter vond ik wat partijdig. Holten kreeg zelfs een penalty tegen! Maar de tegenpartij schoot op de lat.

De eerste helft was de stand 1 – 0. De eindstand was 2 – 1.

De keepers kunnen echt HEUL ver uittrappen, dat is cool. Ik vond het ook leuk dat wij na de wedstrijd patat, drinken en een snack kregen. En ik kreeg twee flesjes AA drink, dat mag ik normaal nooit dus dat was geluk hebben!

De voetbal met handtekeningen schiet fijn. Dank allemaal, het was een superleuke dag!

Groetjes van Toby

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verslag Twan Stevens

Afgelopen zondag was het dan zover… ik was samen met Toby pupil van de week!!

We mochten in de bestuurskamer wachten tot de trainer/leider van het eerste ons kwam ophalen. Hij nam ons mee naar de bespreking van de opstelling. Dit is niet in de kleedkamer maar in een andere ruimte. Hier werd ook verteld wie wat moest doen.

Ook mochten we de uitslag voorspellen, ik had 5-1 voorspeld.

Daarna gingen we naar de kleedkamer ons klaar maken voor de warming-up. Waar Toby en ik alle ballen die werden weggeschoten weer mochten ophalen. Toen iedereen was in getraind gingen weer naar de kleedkamer. Waar de wedstrijdspelers hun shirt gingen aandoen.

We werden door de scheidsrechter opgehaald die ons vertelde wat wij gingen doen, Toby mocht de vlaggen voor de grensrechters meenemen en ik de wedstrijdbal.

Op de middenstip gingen de voetballers elkaar een handje geven, ook wij kregen een hand.

Ik mocht het muntje opgooien!

Toen ik de eerste bal toegespeeld kreeg mocht ik proberen te scoren maar Toby hield de bal goed tegen.

Tijdens de wedstrijd mochten we in de dug-out zitten tussen de wissels. Dit was erg leuk, want de spelers waren erg aardig tegen ons.

Holten heeft wel goed gespeeld, maar kan beter. De scheidsrechter vond ik een beetje meer voor de tegenstander. De scheidsrechter raakte nog geblesseerd en moest door een verzorger van de tegenpartij worden behandeld.

Het was leuk om erbij te zijn en dat Holten met 2-1 heeft gewonnen. Het was best wel een spannende wedstrijd.

De bal met handtekeningen na afloop vond ik ook erg leuk. Die hangt nu in het net boven mijn bed.

Dank je wel iedereen, het was een leuke dag!

Groetjes Twan Stevens