Zeer geslaagde fietsverlichtingsactie VV Holten en Biketotaal Bloemendal.

Dinsdag 30 oktober hebben VV Holten en Biketotaal Bloemendal samen weer de jaarlijkse Fietsverlichtingsavond georganiseerd voor alle V.V. Holten-jeugd op sportpark Meermanskamp. Het initiatief voor de actie is een paar jaar geleden ontstaan en komt van Peter Bloemendal. Peter is zelf al jaren actief als sponsor en als speler van VV Holten en hij wilde ook dit jaar weer wat terug doen voor zijn vereniging.

Peter had contact gezocht met Veilig Verkeer Nederland afdeling Rijssen en in aanwezigheid van de vrijwilligers van VVN werd van alle aanwezige fietsen de verlichting gecontroleerd en waarnodig werd deze kosteloos gerepareerd, tevens werd iedere fiets voorzien van een reflecterend verkeershesje. VVN deelde flyers uit en sprak de jeugdspelers en hun ouders aan op het belang van het hebben van een goede fietsverlichting.

“Wij zijn erg blij met deze geweldige actie van Biketotaal Bloemendal en VVN, dit sluit perfect aan bij het beleid van VV Holten en we zijn blij dat we ook dit jaar weer een fietsverlichtingsavond hebben kunnen organiseren, aldus jeugdvoorzitter Arno Reusink. Ieder najaar doen wij een oproep aan onze jeugdleden waarin wij vragen of al onze leden er voor kunnen zorgen dat ze s’avonds goed zichtbaar op pad gaan van en naar de voetbaltraining. Een goede verlichting is hierbij essentieel.