Nieuwjaarsreceptie zaterdag 7 januari 2017

Nee, geen nieuwjaarsduik, maar als de weergoden ons welgezind zijn, wordt als voorprogramma van de nieuwjaarsreceptie ‘nieuwe stijl’ een oude traditie in ere hersteld.
Het Bestuur van de v.v. Holten zal de voetbalschoenen aantrekken en het op het veld opnemen tegen het bestuur van de C.V. “de Fienpreuvers”. In het verleden was deze strijd altijd goed voor veel jolijt en doelpunten. Kortom een wedstrijd om niet te missen.

Maar er is meer………………..
Ben jij niet bang voor een beetje kou, ouder dan 18 jaar en ook toe aan een beetje sportiviteit na al die feestdagen?
Geef je dan op om mee te voetballen in de strijd tussen: De Oliebollen en de Appelflappen

Ook deze strijd begint om 17.00 uur. Het enige wat je naast je goede humeur moet meebrengen, is je voetbalkleding. De organisatie zorgt voor de rest.
Na afloop kan in de kantine worden aangeschoven voor de nieuwjaarsreceptie en kan de inwendige mens weer op krachten worden gebracht met een aangeboden hap(je) en een drankje.
De organisatie hoopt dit feest tot een succes te maken, maar heeft ook jou daar bij nodig. Of je nu man of vrouw bent, toon durf en geef je op!

Opgave is mogelijk tot 5 januari middels het inschrijfformulier op het prikbord in de hal van de kantine, via de leiders van de seniorenelftallen dan wel per mail: activiteiten@vvholten.nl

|Wanneer: zaterdag 7 januari 2017
Aanvang wedstrijd: 17.00 uur (aanwezig 16.30 uur)
Locatie: Meermanskamp

Graag tot ziens op 7 januari.

Tags: