Welkom bij V.V. Holten.

Op 8 februari 1921 werd in de bakkerij van de gebroeders Wansink de eerste Holtense voebalvereniging HVC (Holtense Voetbal Club) opgericht. Meer dan 95 jaar later is de inmiddels tot VV Holten omgedoopte vereniging met bijna 730 leden een begrip in de Holtense samenleving.

Vind ons leuk!

Verslag Pupil van de week wedstrijd Holten - Davo

Verslag Jurre

Zondag 9 december was ik pupil van de week bij mijn favoriete club van vv Holten.
We moesten 12:45 uur er zijn en gingen meteen naar de bestuurskamer om de opstelling van het team door te nemen. We gingen ons daarna omkleden in de kleedkamer.
Toen gingen het veld op voor de warming-up. ik mocht ook mee doen en kreeg het warm.
Toen begon de wedstrijd. Ik mocht de hele wedstrijd kijken bij de andere spelers.
Vv Holten heeft gewonnen met 5-1.
Na afloop ging ik samen met Sara patatjes eten.
En als laast kreeg ik een mooie bal met alle handtekeningen.
Bedankt voor alles.

Groeten Jurre

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verslag Sara

Zondag  was  ik pupil van de  week  en  dat  vond  ik  heel  leuk . Ik  kon alles meekijken   en  dat  was leuk.   Ik  mocht  de  aftrap  doen  en  daarna  scoren  bij   de  tegenstander.   Ik  heb ook meegedaan met de  warming-up  en ik mocht  de wedstrijd  kijken.  We  hebben  een patatje  gehad  en een  mooie  bal  gekregen . en  gelukkig  hebben  ze  gewonnen  .  Bedankt  voor  alles

Groetjes van Sara

Zaterdag 15 december kampioenswedstrijd Holten JO13-1

Komende zaterdag speelt Holten JO13-1een kampioenswedstrijd tegen Sportclub Neede JO13-1. De roodzwarten moeten deze wedstrijd winnen om kampioen te worden. Iedere steun is dan ook meer dan welkom, daarom roepen wij alle roodzwarters op om onze jongens zaterdag te komen steunen. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpak Meermanskamp en begint om 11.30 uur.

Kom en steun onze jongens !

Met Roodzwarte groet,

Jeugdbestuur VV Holten

Woensdag 12 december, aanvang 20.00 uur Holten O21-Witkampers O21

Komende woensdagavond, 12 december aanvang 20.00 uur op sportpark Meermanskamp, speelt Holten O21 ( spelers onder 21 jaar) zijn 2e wedstrijd van dit seizoen. Tegenstanders zijn onze buren uit Laren, Witkampers O21. Het belooft een mooie wedstrijd te worden en we hopen dat de talentvolle roodzwarten hetzelfde spel op de mat kunnen leggen als de laatste wedstrijd tegen ABS 021, dit leverde een klinkende 4-1 overwinning op, waarbij de formatie uit Bathmen volledig overklast werd.

De wedstrijden tegen Witkampers staan altijd garant voor spektakel en we hopen dat de roodwarten wederom kunnen laten zien dat het met de toekomst van VV Holten wel goed zit. Het zou daarom mooi zijn als er veel roodzwarters aanwezig zijn om onze jongens te steunen.

Pupil van de week, wedstrijd Holten - Davo, zondag 9 december 2018

Komende zondag, 9 december aanvang 14.00 uur, speelt Holten haar laatste thuiswedstrijd voor de winterstop thuis tegen Davo. Bij deze wedstrijd zullen Jurre Krijgsman en Sara Nijhof, beide speler van Holten JO9-1 de pupillen van de week zijn. Door te dubbelklikken op de naam komt de vragenlijst te voorschijn die Sara en Jurre hebben ingevuld.

Sara Nijhof                              Jurre Krijgsman

Wij wensen Sara en Jurre  veel plezier zondag en hopen dat hun aanwezigheid en support erbij toedraagt dat V.V.Holten de 3 punten huis houd, zodat we mee blijven draaien om de bovenste plaatsen.

Jeugdbestuur VV Holten

Richard van Dellen ook volgend seizoen hoofdtrainer bij VV Holten

Het bestuur van VV Holten is verheugd om te melden dat Richard van Dellen ook volgend seizoen hoofdtrainer is van V.V.Holten. De oefenmeester uit Deventer begint dan aan zijn tweede seizoen bij de voetbalclub uit de zondagse vierde klasse.

VV Holten is voor van Dellen zijn 2e club als trainer, hij was eerder actief als trainer van Broekland.

Abonneren op V.V. Holten - Op naar 100 jaar voetbal in Holten. RSS