Unieke samenwerking VV Holten en Zozijn

Met ingang van dit seizoen spelen alle VV Holten teams in een volledig vernieuwd tenue, deze tenues zijn onderdeel van het kledingplan wat met ingang van dit seizoen ingevoerd is.

Om de uitgifte van deze kleding in goede banen te leiden is er voor gekozen om ieder shirt en broekje een uniek nummer te geven. Voor deze nummering heeft  VV Holten gebruik gemaakt van de diensten van cliënten van Zozijn die bij dagcentrum De Fonkel, gevestigd in het Kulturhus van Holten, creatief bezig gehouden worden.

Onder begeleiding van dagcentrum de Fonkel hebben de Zozijncliënten Christel en Ronnie zich ontfermd over de nummering van meer dan 1250 kledingstukken. VV Holten is dan ook zeer tevreden over deze samenwerking. “Deze samenwerking sluit perfect aan bij het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid  van onze vereniging”, aldus jeugdvoorzitter Arno Reusink.

Naast het nummeren van kleding ondersteunen cliënten van Zozijn nog  bij verschillende diensten voor bedrijven of organisaties, zoals horeca, het wassen van de munten van de Keunefeesten, postbezorging en kopieerwerk. Bedrijven of organisaties  die geïnteresseerd zijn in de diensten van de cliënten van Zozijn kunnen een bezoek brengen aan dagcentrum De Fonkel wat gevestigd is op de bovenste etage van het Kulturhus in Holten.