Februari Webshop Actiemaand ! Bestel nu je v.v.Holten kleding met 20% korting !

Beste v.v.Holten leden,

de maand februari is uitgeroepen tot Webshop-Actiemaand, ontvang nu bij bestelling van je v.v.Holten kleding of accessoires , op de v.v.Holten-webshop, maar liefst 20% korting op je bestelling. De actie loop t van 1 t/m 29 februari. Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u  gebruik maken van onderstaande link   (http://teamsportraalte.nl/producten/vv-holten).

De bestelde kledigstukken of accessoires moeten worden afgehaald en betaald bij Intersport Schutte in Raalte. Bij overhandiging van de bevestigingsmail van uw bestelling wordt de korting bij de betaling direct verrekend. Verder is er de mogelijkheid om op bovenstukken en tassen uw naam of initialen te laten bedrukken. Dit kunt u aangeven door te antwoorden op de bevestigingsmail die u krijgt na het doen van uw bestelling. De kosten van het bedrukken van initialen is €5,- en een naam kost €9.95. Graag aangeven in de mail op welk artikel de naam/ initialen gedrukt moeten worden en in welke kleur de bedrukking moet worden uitgevoerd (wit of zwart).

Mocht u overwegen een trainingspak uit de nieuwe kledinglijn te bestellen via de webshop, dan is het goed te weten dat er pasexemplaren beschikbaar zijn van elke maat, deze zijn aanwezig op Meermanskamp.