Steun vv Holten in hun strijd voor kunstgras, a.s. maandag 13 juni om 19.30 gemeentehuis Rijssen !

Beste Roodzwarten,

wij zijn momenteel druk aan het lobbyen bij de gemeente Rijssen-Holten voor de aanleg van een kunstgrasveld op onze mooie sportpark.

Een kunstgrasveld is in deze tijd bijna niet meer weg te denken bij een voetbalvereniging en de afgelopen seizoenen hebben geleerd dat zo'n veld een musthave is voor onze vereniging. Dit jaar spande echt de kroon wat afgelastingen van trainingen betreft, door de grote hoeveelheden neerslag waren het trainingsveld en veld 2 vaak onbespeelbaar. Met een kunstgras veld is dit verleden tijd en het voordeel is dat een kunstgras het hele jaar door gebruikt kan worden, dus ook tijdens de zomerstop. Gezien de grote maatschappelijke betrokkenheid van onze vereniging zien wij verder ook mogelijkheden voor andere activiteiten dan de voetbal. Denk bijvoorbeeld aan de HOPPA-dagen ( = kindervakantiespelen) dit kan nu niet aangezien wij in de zomer geen velden kunnen gebruiken. En dat zijn nog maar een paar argumenten voor kunstgras, want er zijn nog vele te benoemen.

Om onze lobby kracht bij te zetten doen wij een oproep aan alle roodzwarters om a.s. maandag, 13 juni om 19.30 uur, aanwezig te zijn bij bij de inspreekavond voor de commissievergadering.Tijdens deze avond krijgen wij met vv Holten de gelegenheid om de urgentie voor de aanleg van een kunstgras onder de aandacht te brengen en het zou prachtig zijn alswe met vele vv Holten-spelers/speelsters ( bij voorkeur in Tenue ) aanwezig zijn om ons pleidooi kracht bij te zetten.

Dus komt allen a.s. maandag 13 juni om 19.15 uur naar het gemeente huis in Rijssen om ons te steunen bij ons pleidooi voor kunstgras.

Bij voldoende animo proberen we voor alle jeugdleden een bus in te zetten die ons van Meermanskamp naar het gemeentehuis brengt en weer terug en ik hoop dat alle seniorenleden de moeite nemen om op eigen gelegenheid Rijssen te bezoeken. Alle jeugdleden kunnen zich aanmelden bij Arno Reusink, voorzitter-jeugd@vvholten.nl, alle seniorenleden kunnen zich aanmelden bij Henk Knapen, kn41156@concepts.nl.

In de commissievergadering van 24 juni hopen wij dat er een besluit komt wat de aanleg van een kunstgrasveld op Meermanskamp bespoedigd

Dus komt allen !!!

Bestuur VV Holten