V.V. Holten doet mee met de Rabo Clubkas Campagne

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio waaronder V.V. Holten een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 175.000,- beschikbaar! Ook V.V. Holten doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stem op V.V. Holten
Alle klanten van de Rabobank van 12 jaar en ouder ontvangen 2 mei per post of per e-mail een persoonlijke stemcode. Zij kunnen vervolgens, op de aangegeven website, stemmen op V.V. Holten, en verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan zij er maximaal twee op V.V. Holten mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor V.V. Holten. De stemperiode loopt van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei.

Oproep aan alle V.V. Holten leden
Bij V.V. Holten wordt komende zomer veld 2 omgebouwd naar een kunstgrasveld. Voor onze voetbalvereniging is dit van groot belang voor de continuïteit van de sport op Meermanskamp.
Met de bijdrage van de Clubkas Campagne willen wij LED-verlichting realiseren op dit kunstgrasveld maar ook de verouderde verlichting op ons hoofdveld vervangen.
LED verlaagt niet alleen onze energierekening maar verhoogt, dankzij veel beter licht, ook de spelvreugde en het spelniveau. Voor V.V.Holten van groot belang!

Daarom zou het geweldig zijn als jij, jouw familie, buren, vrienden en iedereen die je kent stemt op V.V. Holten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente.
Kijk hier voor meer informatie https://www.mijnbankenik.nl/nwt/clubkascampagne.

Namens V.V. Holten bedankt voor je steun!