9 Oktober start aanleg kunstgrasveld.

Beste spelers, ouders, trainers en leiders,

Eindelijk is het dan zo ver, aankomende maandag 9 oktober zal er begonnen worden met de aanleg van het kunstgrasveld op veld 2. De verwachting is dat de werkzaamheden rond de feestdagen afgerond zullen zijn en dat we vanf 1 januari de beschikking hebben over een prachtig kunstgrasveld.

De werkzaamheden hebben tot gevolg dat de kleine ( breng en haal) parkeerplaats tijdens de werkzaamheden niet gebruikt kan worden, het sportpark is dan ook toegankelijk via het grote hek. Dit betekend dat auto's op de grote parkeerplaats geparkeerd dienen te worden en dat de fietsen via de kleine poort op de gebruikelijke plaats gestald kunnen worden maar dat zal zich vanzelf gaan uitwijzen.

Verder zullen we het tijdelijk moeten doen met minder trainingsruimte voor de teams, maar geluklig zijn er een aantal teams die zich flexibel hebben opgesteld en die geschoven hebben met hun trainingstijden of met hun trainingsdagen. Wij zijn erg blij dat er meegedacht wordt door deze teams, want dit zorgt ervoor dat iedereen zijn trainingen kan afwerken. Het nieuwe trainingsschema is inmiddels al gecommuniceerd met alle leiders en trainers.

De komende 3 maanden zal het dan ook wat rommeliger zijn op en rond het sportpark en zal iedereen iets meer rekening met elkaar moeten houden i.v.m. de geringe trainingsruimte, maar uiteindelijk krijgen we daar met zijn allen iets fraais voor terug.

Met sportieve groet

Bestuur VV Holten