Succesvolle fietsverlichtingsactie Biketotaal Bloemendal en V.V.Holten.

Dinsdag 10 oktober en woensdag 11 oktober heeft Biketotaal Bloemendal samen met VV Holten weer 2 fietsverlichtingsavonden  georganiseerd op sportpark Meermanskamp voor alle  V.V. Holten-jeugd.  Het initiatief voor deze actie komt van Peter Bloemendal,  Peter is zelf al jaren actief als sponsor en als speler van VV Holten en hij wilde ook dit jaar weer wat terug doen voor zijn vereniging.

Peter had  contact gezocht met de BOVAG i.v.m. de actie “Voor sporters onderweg” en de BOVAG  had ook dit jaar weer 200 verkeershesjes beschikbaar gesteld. Zo werd van alle aanwezige fietsen de verlichting gecontroleerd en waarnodig werd deze kosteloos gerepareerd. De fietsen die geen verlichting hadden werden voorzien van een draagbare fietsverlichtingen en tenslotte werd aan iedere gecontroleerde fiets een verkeershesje van de BOVAG gehangen.

“Wij zijn erg blij met deze geweldige actie van Biketotaal Bloemendal, dit sluit perfect aan bij het beleid van VV Holten en we zijn blij dat we ook dit jaar weer 2 avonden hebben kunnen organiseren, aldus jeugdvoorzitter Arno Reusink . Ieder najaar doen wij een oproep aan onze jeugdleden waarin wij vragen of al onze leden er voor kunnen zorgen dat ze s’avonds goed zichtbaar op pad gaan van en naar de voetbaltraining. Een goede verlichting is hierbij essentieel.