Alle thuis en uitwedstrijden voor deze week en voor komend weekend zijn afgelast !

Het bestuur heeft besloten om alle doordeweekse en alle thuis en uitwedstrijden van aankomend weekend af te lasten. Dus dit betekend dat er van 19 november tot en met zondag 26 november geen wedstrijden gespeeld zullen worden op het veld of in de zaal. Zo heeft iedereen de gelegenheid om het zware verlies van Bram een plek te geven. Het bestuur laat alle teams vrij in de keuze om wel of niet te trainen, wij kunnen ons voorstellen dat de teams als afleiding even willen sporten of samen willen komen om het een en ander te bespreken.

Komende vrijdag 24 november is er vanaf 18.00 uur de gelegenheid om te condoleren bij de familie Kemper aan huis. Het adres is Buizerdweg 1. De begrafenis zal zaterdag in besloten kring plaats vinden.

Wij wensen iedereen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Het bestuur VV Holten