vakantie

Amateurvoetbal start in 2017 na de vakantie

Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei.

Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/’18.

Door met mooi weer

In januari zijn vertegenwoordigers van de KNVB met clubs in gesprek gegaan om de plannen voor te leggen en deze samen uit te werken. Dit gebeurde op meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 900 verenigingen, door heel het land. Er wordt eveneens overleg gevoerd met gemeenten om samen eventuele knelpunten weg te nemen.

Tags:

Abonneren op RSS - vakantie