holten

Selectietrainers V.V.Holten seizoen 2017-2018

De Technische Commissie kan, met zekere trots meedelen dat alle trainersfuncties voor de selectie elftallen voor komend seizoen zijn ingevuld.

Holten 1, Ruben Kloosterman zal ook komend seizoen het vlaggenschip onder zijn hoede nemen  

Holten 2 zal komend seizoen getraind worden door Tom Hofman, hij is momenteel trainer van JO19-1 en hij maakt de overstap naar de senioren.

De JO19-1 krijgt als nieuwe trainer / coach Freddy Franke, die dit seizoen de scepter zwaait over de JO15-1.

De JO17-1 zal komend seizoen wederom geleid worden Robbert Hulleman

De JO15-1 krijgt als nieuwe trainer / coach Tom Meussen, Tom komt over van Blauw Wit waar hij de B1 onder zijn hoede heeft en hij gaat zich tevens ontfermen over de JO11-1.

De JO13-1 zal komend seizoen wederom geleid worden Tjerk van er Mei

Helaas moet we komend seizoen afscheid nemen van  Rik Stoevebeld (JO11-1) en Luc Dalemans (JO9-1), wegens tijdgebrek en studie zijn ze kunnen zij geen team meer onder hun hoede nemen. Uiteraard zullen zij zich beschikbaar blijven voor hand en spandiensten, wij hopen dat zij in de toekomst weer tijd kunnen vinden om een trainersfunctie te bekleden binnen onze vereniging.  Wij willen hun dan ook vast bedanken voor inzet .

In het overzicht ontbreekt nog de JO9-1, komend seizoen worden de nieuwe spelvormen ingevoerd en de Technische commissie is nog aan het kijken hoe we hier invulling aan gaan geven.

Technische Commissie V.V.Holten

Tags: 

Abonneren op RSS - holten