Holten JO17-1

Kampioenswedstrijd JO17-1 (B1)

De competitie van Holten JO17-1 (B1) is ongekend spannend en krijgt een mooie ontknoping met een rechtstreeks kampioensduel tegen Witkampers JO17-1. Nadat het team in de winterstop een achterstand van maximaal 8 (verlies)punten had, is Holten JO17-1 in het jaar 2017 nog ongeslagen. Gevolg is dat één wedstrijd voor het einde Holten JO17-1 de 1e plek bezet en Witkampers B1 met hetzelfde puntenaantal (maar slechter doelsaldo) de 2e plaats. Zelfs Markelo mag als nr. 3 nog hopen op het kampioenschap. Bij een gelijkspel is het afwachten of Holten genoeg heeft aan een punt (Markelo JO17-1 speelt tegen Excelsior JO17-2 en moet met 6 goals verschil winnen om kans te maken op de titel). Holten JO17-1 wil iedereen met een rood-zwart hart oproepen om de ploeg aan te komen aanmoedigen aanstaande zaterdag! De wedstrijd zal aanvangen om 14:30 uur. We zien jullie graag op sportpark Meermanskamp en hopen op een fantastische middag!

Spelers en staf Holten B1

Tags: