Kampioen

Komend weekend Finale weekend vv Holten

Aankomend weekend is het finale weekend bij vv Holten. Op de zaterdag 13 en zondag 14 mei strijden diverse Holten-teams  nog om de prijzen.

Op de zaterdag 13 mei speelt Holten JO15-2 (C2) tegen  DES JO15-1, bij winst is Holten JO15-2 verzekerd van het kampioenschap in de 3e Klasse.  Het gaat hier om een uitwedstrijd en deze wordt gespeeld om 10.00 uur op Sportpark Gagelman in Nijverdal.

s'Middags om 14.30 uur speelt Holten JO17-1 (B1) tegen Witkampers JO17-1 om de titel in de 2e Klasse. Bij winst is Holten verzekerd van de titel, bij een gelijkspel kan Markelo JO17-1 nog roet in het eten gooien, echter zij moet dan met 6 doelpunten verschil winnen bij Excelsior. De wedstrijd Holten JO17-1 - Witkampers JO17-1 begint om 14.30 uur en wordt gespeeld op het sportpark Meermanskamp in Holten.

Op de zondag 14 mei kan Holten 45+2  kampioen worden, voorwaarde is wel dat zij woensdag 10 mei hun inhaalwedstrijd tegen Ruurlo winnen. Als dit lukt dan kunnen zij a.s. zondag kampioen worden in hun wedstrijden De Zweef 45+2. De wedstrijd zondag begint zondag om 9.00 uur op Sportpark Gagelman in Nijverdal.

Zondag middag speelt ons vlaggenschip Holten 1 tegen Haarle 1. Holten strijd nog voor een plek in de nacompetitie, er moet gewonnen tegen Haarle en Broekland, wat thuis speelt tegen ABS, mag dan zijn wedstrijd niet winnen. Alleen dan is Holten, als nummer 2 van de ranglijst,  verzekerd van een plek in de nacompetitie. Dit zou ook een verdiende beloning zijn voor de mannen van Ruben Kloosterman, want met het behalen van 56 punten was menig club kampioen geworden.

Het bestuur van vv Holten doet dan ook een oproep aan alle Roodzwarters  om onze teams zaterdag en zondag te steunen.

Tags:

Kampioenswedstrijd JO17-1 (B1)

De competitie van Holten JO17-1 (B1) is ongekend spannend en krijgt een mooie ontknoping met een rechtstreeks kampioensduel tegen Witkampers JO17-1. Nadat het team in de winterstop een achterstand van maximaal 8 (verlies)punten had, is Holten JO17-1 in het jaar 2017 nog ongeslagen. Gevolg is dat één wedstrijd voor het einde Holten JO17-1 de 1e plek bezet en Witkampers B1 met hetzelfde puntenaantal (maar slechter doelsaldo) de 2e plaats. Zelfs Markelo mag als nr. 3 nog hopen op het kampioenschap. Bij een gelijkspel is het afwachten of Holten genoeg heeft aan een punt (Markelo JO17-1 speelt tegen Excelsior JO17-2 en moet met 6 goals verschil winnen om kans te maken op de titel). Holten JO17-1 wil iedereen met een rood-zwart hart oproepen om de ploeg aan te komen aanmoedigen aanstaande zaterdag! De wedstrijd zal aanvangen om 14:30 uur. We zien jullie graag op sportpark Meermanskamp en hopen op een fantastische middag!

Spelers en staf Holten B1

Tags: