VV Holten zoekt Scheidsrechters !

Beste spelers, ouders en verzorgers,

Wat zijn we weer blij dat we met zijn allen weer mogen voetballen zonder weinig tot geen coronabeperkingen. Op de zaterdagen en zondagen zien we vele blije gezichten bij zowel spelers als toeschouwers en dat is waar het allemaal om draait bij onze prachtige vereniging!

Toch is er een ontwikkeling gaande waarbij we iedere week hemel en aarde moeten bewegen om scheidsrechters te vinden voor de wedstrijden op de zaterdag en zondag. Zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden en daarom doen wij als hoofd en jeugdbestuur een oproep aan al onze spelende leden om mee te denken in een oplossing.

Als we willen voorkomen dat wedstrijden niet gespeeld kunnen worden om dat er geen scheidsrechters zijn dan zou dit natuurlijk triest zijn. Daarom zijn we per direct op zoek naar (jeugd)spelers en ouders die op de zaterdag en zondag een wedstrijd willen fluiten, uiteraard gaan we als VV Holten er voor zorgen dat eer stukje begeleiding komt en is er zelfs een mogelijkheid om een ( korte) cursus te volgen. 1 november start er een cursus ( 3 avonden) in Nijverdal bij scheidsrechters vereniging SNO en hier zijn nog plekken vrij. Uiteraard kan een cursus ook altijd nog op een later moment.

Dus wie o wie gaat de handschoen oppakken en meld zich aan als clubscheidsrechter? Voor informatie kunnen jullie contact opnemen met jeugdvoorzitter Arno Reusink.

Tenslotte zoeken wij ook ouders, spelers en of (scheidsrechter)rechters die iets willen doen in het begeleiden van jonge scheidsrechters en spelbeleiders. Door gebrek aan menskracht ligt dit op zijn gat, er zijn een aantal jonge jongens die aangegeven hebben om als spelbeleider / scheidsrechter aan de slag te willen, maar hierbij hoort ook een stukje begeleiding bij en zonder enige vorm van begeleiding heeft het geen zin om deze jongens te laten fluiten.

Ik hoop dat deze oproep veel gehoor vindt en dat we op termijn weer de beschikking hebben over een brede groep clubscheidsrechters en spelbegeleiders. Als we dit breder kunnen organiseren dan neemt de druk ook af en is het voor alle partijen beter behapbaar.

Met sportieve groet,

Namens Hoofd en Jeugdbestuur

 

Arno Reusink

06-43555003

voorzitter-jeugd@vvholten.nl