Kantinediensten

Beste kantinevrijwilligers/ teamleiders,

Hier treft u de indeling aan voor december 2023 tot en met juni 2024.

Hier treft u een handboek aan met daarin informatie over het draaien van een kantinedienst. 

Net als afgelopen jaar, zal er een beroep worden gedaan op de leden van zowel de seniorenelftallen evenals de jeugdteams (ouders en/of verzorgers) in te delen voor het draaien van kantinediensten. In praktijk komt dit erop neer dat je hooguit drie keer per seizoen bent ingedeeld of wordt benaderd door de leider voor het verzorgen van een kantinedienst.

  • Aan de teamleiders de vraag om tijdig mensen te vragen/aan te wijzen uit je team voor de desbetreffende data
  • Voor de jeugdteams geldt dat bij de JO7 tot en met de JO15-teams ouders de kantinedienst op zich nemen. Bij de JO17 mag een jeugdspeler, mits 16 jaar, bardienst draaien in het bijzijn van een volwassenen. De JO19 mag zelfstandig kantinediensten draaien.
  • Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan dien je zelf tijdig voor vervanging te zorgen

Let op: Jeugd onder de 16 jaar mag niet helpen met de kantinedienst !
 

Hierbij nog even wat algemene informatie:

Bardiensttijden

  • Zaterdagochtend dienst: 08.00 – 13.15 uur
  • Zaterdagmiddag dienst: 13.00 – 18.00 uur / 13:00 - 18:30 (bij thuiswedstrijden tweede elftal)
  • Zondagochtend dienst VROEG: 07.30 – 09.30 uur
  • Zondagochtend dienst: 09.30 - 13.30 uur
  • Zondagmiddag dienst: 13.00 - 18.00 uur

Kleding
VV Holten beschikt over een sponsorshirt voor de kantinevrijwilligers. Graag deze sponsorshirts dragen tijdens uw bardienst.

Alcoholbeleid

VV Holten hanteert de wettelijke regels omtrent alcoholgebruik in sportkantines. Het is de vereniging er alles aangelegen om deze regels te volgen aangezien overtredingen grote gevolgen kunnen hebben.
Hier kunt u het alcoholbeleid van VV Holten teruglezen.

Programma wijzigingen
Door weersomstandigheden kunnen er wijzigingen in het programma optreden. Bij afgelastingen op zondag, wel graag de kantine openen i.v.m. eventuele trainingen. De bezetting kan dan wel uit minder personen bestaan. Graag dit in onderling overleg regelen. Daarnaast zouden er nog extra activiteiten kunnen worden toegevoegd, waardoor wij wellicht nog een extra beroep op jullie moeten doen.

Sleutel
Er is een zaterdag sleutel en een zondag sleutel. Het is de bedoeling dat de sleutel wordt doorgegeven door degene die de kantine sluit aan degene die de week erop de kantine gaat openen. Dus degene die zaterdagmiddag de kantine sluit, brengt de sleutel naar degene die een week later op de zaterdagochtend de kantine moet openen.

Reserveren ruimte in de kantine

Het reserveren van een ruimte in de kantine verloopt via de kantinecommissie. Dit kan via een mail naar het volgende adres: kantine@vvholten.nl. Graag bij het aanvragen van een ruimte het aantal personen vermelden. De agenda voor het kantinegebruik zal worden bijgehouden op de site (onder Club – Agenda).

Nieuwe aanwinsten
Mocht je mensen in je nabije omgeving kennen, die het leuk zou vinden om 1x in de zoveel tijd een bardienst te verzorgen voor VV Holten, dan zijn aanmeldingen meer dan welkom. Dit geldt voor zowel de weekenddiensten als doordeweekse avonden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar kantine@vvholten.nl

Voor vragen en/of opmerkingen over de kantinediensten, mail ons gerust via kantine@vvholten.nl

Telefoonnummer kantine VV Holten: 0548-362099

Kantine Commissie bestaande uit:

Rene van der Vegte, Nancy Meinders & Leendert Traanman