ZWARTE BROEK EN RODE TRUI, DAT ZIJN DE HOOLTER LUI!

Samenwerkingsenquête VV Holten en Blauw Wit

Beste leden van Voetbalvereniging Blauw Wit ’66 en VV Holten,

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een enquête die gericht is op jouw waardevolle inbreng over de mogelijke samenwerkingsscenario’s tussen VV Holten en Blauw Wit ’66. In eerdere nieuwsberichten van beide verengingen ben je hierover al geïnformeerd. We willen de mening horen van iedereen over de voorgestelde samenwerkingsscenario’s. Ook als je een niet spelend lid bent of de ouder/verzorger van een spelend jeugdlid. Jouw stem en mening zijn van belang in het vormgeven van ons advies t.b.v. de toekomst van het voetbal in Holten.

Achtergrond:

Op dit moment verkennen de voetbalverenigingen Holten en Blauw Wit ’66 de mogelijkheden van samenwerking. Dit door een werkgroep waarin leden van beide vereniging deelnemen, de Verkenners. Deze verkenning heeft als overkoepelende doelstelling het identificeren van samenwerkingsmogelijkheden die niet alleen de economische & duurzame gezondheid van de verenigingen waarborgen, maar ook bredere maatschappelijke, sportieve, en organisatorische belangen raken.

Jouw inbreng telt:

We willen graag jouw mening horen over de voorgestelde samenwerkingsscenario’s. De enquête, slechts 9 vragen, richt zich op het verkrijgen van jullie beelden rondom de voordelen, nadelen, en opmerkingen van de geschetste samenwerkingsscenario’s. Jouw feedback vormt een onderdeel van het uiteindelijke advies naar beide verenigingen. De enquête vraagt ongeveer 5 minuten van je tijd!

https://forms.office.com/r/uJP5Mb5pXV

Deadline voor Deelname: tot vrijdag 9 februari 2024

Jouw bijdrage is van toegevoegde waarde om samen een toekomstgerichte, goed doordachte strategie te ontwikkelen. Nadrukkelijk willen we ook de ouders van de spelende jeugdleden van onze verenigingen vragen om ons te voorzien van jullie input. Samen maken we onze voetballende toekomst.

Namens de Verkenners en de besturen van v.v. Holten en Blauw Wit ’66, danken we je bij voorbaat voor je betrokkenheid en waardevolle input. En uiteraard gaan we zorgvuldig en veilig om met jouw gegevens.

Met sportieve groet,

Namens de werkgroep de Verkenners,

De besturen van Blauw Wit ’66 en VV Holten.

Facebook