ZWARTE BROEK EN RODE TRUI, DAT ZIJN DE HOOLTER LUI!

Voorjaarseditie Jeugdvoetbaldagen bij VV Holten zeer geslaagd.

Vorige week, 1,2 en 3 mei, werden de jeugdvoetbaldagen georganiseerd door JeugdVoetbalOpleidingen bij VV Holten.

Bij vv Holten is de jeugd een belangrijk speerpunt. De jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol. In deze 3 dagen werd er een afwisselend en uitdagend programma aangeboden door trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode.

Er waren maar liefst 48 deelnemers op afgekomen uit Holten en Markelo. In de ochtenden was er veel aandacht voor verschillende technische en tactische voetbalvormen. In de middagpauzes was er een spannende voetbalquiz. De winnaars van de quizzen gedurende de 3 dagen streden op de laatste dag om de hoofdprijs. In het eerste deel van het middagprogramma was er weer aandacht voor techniek en tactiek. In de tweede helft van de middag waren er veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving.

 Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werd door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Op de laatste dag werd de beste speler van de driedaagse gekozen op basis van prestaties, inzet en gedrag. Deze prijs ging naar Xavi Stam. Ook werd in de middag de finale quiz gespeeld en hierbij ging de hoofdprijs naar Floris Jolink.

VV Holten en de jeugdvoetbalopleidingen kunnen terugkijken op 3 zeer geslaagde dagen en er zijn al weer gesprekken gaande voor het plannen van een editie in het najaar.

Facebook