ZWARTE BROEK EN RODE TRUI, DAT ZIJN DE HOOLTER LUI!

Mini’s – inloopgroep

De inloopgroep ook wel mini’s genoemd zijn de allerjongste deelnemers aan het voetbalspel op ons prachtige sportpark. De inloopgroep speelt geen competitie en de jongens en meisjes hoeven nog geen lid te zijn van de vereniging. Dit mag natuurlijk wel, maar in principe is deelname dus geheel vrijblijvend.

De leeftijd van de spelertjes varieert van vierenhalf tot en met zeven jaar, alhoewel vierenhalf wel erg jong is kunnen sommige jongens en meisjes al best groot zijn voor hun leeftijd.

Iedere maandagavond van 18.30-19.30 wordt er “getraind” door deze jonge talenten, tijdens dit uurtje spelen c.q. voetballen leren ze omgaan met de bal (hoofddoelstelling) en doen ze allerlei leuke oefeningen en spelletjes. Plezier staat voorop, zowel in het veld als bij de ouders langs de kant. Afhankelijk van het instroommoment en de ontwikkelingen die de kinderen doormaken spelen ze een half jaar tot een jaar in de inloopgroep.

Maandelijks is er een toernooi voor de voetballers uit de inloopgroep en wel de Sterren League die bij toerbeurt georganiseerd wordt door de deelnemende verenigingen (SC Deventer, VV Holten, Kon. UD, Blauw Wit, RDC, Sportclub Wesepe en Witkampers). Sportiviteit en spelvreugde staan centraal bij de
Sterren League. Resultaat is van ondergeschikt belang. Daarom worden er geen uitslagen bijgehouden, er zijn alleen maar winnaars !

Wil je een keer meetrainen dan ben je van harte welkom !

Voor meer informatie of opgave kunt u terecht bij:

Arno Reusink
Jeugdvoorzitter

Tel. 06-43555003
Mailadres: voorzitter-jeugd@vvholten.nl